Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik


Kao i prethodnih godina Hrvatski Crveni križ,  drugog četvrtka u mjesecu listopadu, provodi Sabirnu akciju „Solidarnost na djelu“.  Ove godine provodi se 45. sabirna akcija pod nazivom „Ne dvoji. Za drugog izdvoji“ koja će se provoditi 12. listopada 2017. godine (četvrtak).

Suočeni sa sve većim brojem osoba koje ne mogu priskrbiti za svoju  obitelj  najosnovnije životne namirnice, Hrvatski Crveni križ u suradnji s  Trgovačkim centrom „Kaufland“ ,  u vremenu od 9. listopada do 15. listopada o.g. , prikupljat će  hranu koja se može odložiti u postavljenoj košari. Kupovinom u „Kauflandu“ jednog ili više  od navedenih  artikala za naše korisnike, odlaže se u postavljenu košaru koja je obilježena znakom  Crvenog križa i proizvodima koji su potrebni.

Sva prikupljena donacija i sva novčana sredstva namijenjena su za osobe o kojima skrbi Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik.

Novčana sredstva prikupljena u prošlogodišnjoj akciji   korištena su  isključivo namjenski, za kupovinu hrane, ortopedskih pomagala kao i pomoć osobama u  svrhu nastavka liječenja.

Također prikupljat će se i novčana sredstva prodajom bonova zahvalnosti u protuvrijednosti od 1,00 kn.  Od prikupljenih sredstava 10 % izdvaja se u Fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa a preostali iznos ostaje Gradskom društvu Crvenog križa Šibenik.

Zahvaljujemo se našim sugrađanima  na dosadašnjoj pomoći i pozivamo da se i ove godine pridruže u pomoći onima koja je ova pomoć potrebna.

 

¨Milenijska fotografija¨ 40 godina dobrovoljnog darivanja krvi

Solidarnost na djelu