Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik


„Humanost od malih nogu"

Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik provodi edukativne radionice u Osnovnim i Srednjim školama na području grada Šibenika.

U većini Osnovnih škola održane su radionice na temu „Žurni brojevi“ i to u prvim razredima na satovima razrednika. U Srednjim školama održane su radionice na temu „Prve pomoći“.

Radionice su jako dobro prihvaćene kako u Osnovnim školama, tako i u Srednjim školama, te je dogovorena i buduća suradnja sa svim Osnovnim i Srednjim školama na području našeg djelovanja.

Tečaj za osposobljavanje spasioca na vodi

Narudžbenica za osobnu opremu spasioca 2018 (excell format)

Ispunjenu narudžbenicu poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Solidarnost na djelu 2016

Hrvatski Crveni križ  u četvrtak, 13.listopada 2016. godine  provodi 44. Sabirnu akciju „Solidarnost na djelu 2016.“ kao zajedničku akciju svih društava Crvenog križa, pod nazivom „Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija“.

Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik u akciji će prikupljati novčana sredstva a za poklonjeni novac sugrađanima će biti uručeni bonovi zahvalnosti (u protuvrijednosti novčanog priloga) ovjeren pečatom našeg Društva.

Od sredstava prikupljenih u prošlogodišnjoj akciji Gradsko društvo Crvenog križa Šibenik uplatilo je 10% u fond solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa a od preostalih sredstava kupljeni su  paketi s prehrambenim proizvodima za određeni broj korisnika, nabavljeni su udžbenici za školu, sudjelovalo se u kupovini opreme za zagrijavanje prostora udruzi u Vukovaru, uplaćena je donacija udruzi „Kamenčići“ iz Šibenika te se sufinancirala kupovina slušnog aparata za socijalno ugroženu osobu.

Ukoliko nam vremenske prilike dopuste, novčana sredstva prikupljat će se u četvrtak 13.10.2016.  ispred zgrade Crvenog križa u vremenu od 9:00 do 12:00 sati. Pozivamo sve naše sugrađane da se i ove godine uključe u našu tradicionalnu Sabirnu akciju „Solidarnost na djelu“. Zahvaljujemo se na podršci i potpori koju su nam pružali u svim proteklim akcijama.

¨Milenijska fotografija¨ 40 godina dobrovoljnog darivanja krvi

Solidarnost na djelu